Monday, May 24, 2010

Self Test

DisorderRating
Paranoid:Low
Schizoid:Low
Schizotypal:Moderate
Antisocial:Low
Borderline:Moderate
Histrionic:Moderate
Narcissistic:Moderate
Avoidant:High
Dependent:Moderate
Obsessive-Compulsive:Low

-- Personality Disorder Test --
-- Personality Disorder Information --



Follow the bottom link to try the test for yourself. I came out pretty well so maybe I am more stable that I think I am.

http://www.4degreez.com/misc/personality_disorder_test.mv?stat=1

6 comments:

D.I. Felipe González said...

You got lucky. I got only 3 moderates, should try to get high results next time.

Sam G said...

Wow. I got a "very high" on Avoidant. I got a "low" on Antisocial...thought it would be way higher.

Reputation@Stake said...

I'm too scared to try this. Do you mind taking it for me Cal? Just answer "yes" to everything, unless they ask about my state of mind. Then click "no" and leave any follow-up questions blank. I should come out looking better that way.

Cal's Canadian Cave of Coolness said...

The truth will set your free Reputation.

Pat Tillett said...

allworkandnoplaymakesjackadullboyallworkandnoplaymakesjackadullboyallworkandnoplaymakesjackadullboyallworkandnoplaymakesjackadullboyallworkandnoplaymakesjackadullboyallworkandnoplaymakesjackadullboyallworkandnoplaymakesjackadullboyallworkandnoplaymakesjackadullboyallworkandnoplaymakesjackadullboyallworkandnoplaymakesjackadullboyallworkandnoplaymakesjackadullboyallworkandnoplaymakesjackadullboyallworkandnoplaymakesjackadullboyallworkandnoplaymakesjackadullboyallworkandnoplaymakesjackadullboyallworkandnoplaymakesjackadullboyallworkandnoplaymakesjackadullboyallworkandnoplaymakesjackadullboyallworkandnoplaymakesjackadullboyallworkandnoplaymakesjackadullboyallworkandnoplaymakesjackadullboyallworkandnoplaymakesjackadullboyallworkandnoplaymakesjackadullboyallworkandnoplaymakesjackadullboyallworkandnoplaymakesjackadullboyallworkandnoplaymakesjackadullboyallworkandnoplaymakesjackadullboyallworkandnoplaymakesjackadullboyallworkandnoplaymakesjackadullboyallworkandnoplaymakesjackadullboyallworkandnoplaymakesjackadullboyallworkandnoplaymakesjackadullboy

M. D. Jackson said...

Okay, note to self: Don't get stuck through the winter in an old hotel with Pat Tillet.